Bio-energetische hulpverlening en educatie

Praktijk voor PSYCH-K® en healing

Paardenweek Noorwegen.

Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het Rhodane nationaalpark. Ervaar de kracht van de Noorse natuur en wordt je bewust van jouw energetische kracht in het werken met de paarden. Ervaar de stilte in en buiten jezelf. Deze week ga je werken aan jouw balans op 4 niveaus. In het Equilibre grondwerk kun je werken aan een verfijning in de communicatie met het paard.

Praktisch:

  • Augustus 2017 ( arriveren op zondag 6 augustus en vertrek zondag 13 augustus)
  • Gegeven door Claudia Baldwin (Terra Natura docent; sjamanistisch healer ) en Aline Uitham ( PSYCH-K® facilitator, sjamanistisch healer en Equicoach )
  • Minimaal 4 deelnemers
  • Kosten: € 895,- incl. verblijf en maaltijden
  • Equilibre grondwerk en bio-energetische sessies
Brochure
Paardenweek Noorwegen augustus 2017
brochure zomer paardenweek noorwegen 2017.pdf (954.23KB)
Brochure
Paardenweek Noorwegen augustus 2017
brochure zomer paardenweek noorwegen 2017.pdf (954.23KB)

Deze zomerweek geeft je een uniek inzicht in hoe paarden jou en de wereld ervaren. In hun wereld draait alles om authenticiteit, echt zijn. Wie ben jij en wat heb jij te bieden, zowel aan het paard als aan jezelf? We werken met de IJslandse paarden in het losse grondwerk. Maar bovenal werken we aan jouw balans op 4 niveaus; body, mind, soul en energetisch..

Het programma

Elke dag (m.u.v. de zondagen) wordt er met de paarden gewerkt. In het losse grondwerk of in het werken aan de lijn zal je merken dat jouw “staat van zijn” centraal staat voor een heldere communicatie met het paard. Het gaat deze week over aarding en jouw “zijns-kwaliteiten”, zowel lichamelijk, energetisch als op gevoelsniveau. Uitgebreide informatie over het programma vind je in de brochure.

Het verblijf.

We zijn deze week te gast bij Dag Nordanger op de ecologische boerderij Bretningen Gård. 1 Week lang mag je je onderdompelen op een inspirerende plek in de natuur en verblijf je tussen de eekhoorns, de 7 paarden en schapen. We hebben de beschikking over een 3- en 4 persoons hut en maken gebruik van Dag’s 200 jaar oude huis. Je kunt overnachten in 1 van de hutten of in je eigen tent/camper. Door het dal stroomt een rivier waaruit vis kan worden gevangen voor het eten. Op de boerderij is het leven eenvoudig. Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Gebruik dan onderstaand formulier.

Leuk vinden

 

Nieuws

Feed

04-04-2017

Aanbieding: 30x € 35 korting voor de eerste 30 aanmeldingen!!!

1 live consult in Zijldijk (of telefonisch; bij voorkeur via Skype) voor mens of dier voor het vrijmaken van vastzittende emoties. Vanaf 8 april 2017 betalen de eerste 30 aanmelders € 35,-op een telefonisch of...   Meer


22-03-2017

13 mei 't Zandt: Clinic paardentaal door Janet Bos

Janet Bos is met recht een expert op het gebied van paardentaal te noemen. Sinds 2016 woont zij met man en kudde paarden in Frankrijk. Op 13 mei 2017 komt ze naar 't Zandt om bij manege ZEO een clinic...   Meer
 

 

Delen